دهم تیرماه هر سال، بهعنوان روز ملی صنعت و معدن نامگذاری شده و در سال ۱۴۰۲ نیز مراسم این روز با شعار «صنعت و معدن پیشران پیشرفت در گام دوم انقلاب» برگزار شد. در مراسم روز ملی صنعت و معدن هر سال، از واحدهای صنعتی و معدنی منتخب کشور تقدیر به عمل میآید و لوح تقدیر این بار در دست مدیرعامل شرکت کرمان موتور گذاشته شد.
برنده لوح تقدیر و تندیس واحد برتر کشور در سال ۱۴۰۱
بیست و هفتمین مراسم روز ملی صنعت و معدن در سالن اجلاس سران با حضور تشکلها و مدیران بنگاههای صنعتی و معدنی و همینطور آیتالله رئیسی، وزیر صمت و نمایندگان سه قوه برگزار شد. در این مراسم از ۵۸ واحد نمونه، سه خوشه صنعتی، دو کارآفرین و دو شهرک صنعتی، تقدیر شد و در گروه صنایع خودرو، لوح تقدیر و تندیس واحد برتر کشور به کرمان موتور رسید. سامان فیروزی، مدیرعامل شرکت کرمان موتور به نمایندگی از این مجموعه، لوح یادبود را از دست وزیر صنعت، معدن و تجارت دریافت کرد.
در این لوح با امضای وزیر صمت چنین آمده: «ضمن تبریک روز ملی صنعت و معدن، باتوجهبه ارزیابی صورتگرفته در کارگروه انتخاب برگزیدگان مبتنی بر عملکرد سال ۱۴۰۱، به استناد نتایج حاصلشده در ستاد گرامیداشت دهه تولید و تجارت، این مجموعه بهعنوان واحد برتر در گروه صنایع خودرو انتخاب شده است. بهمنظور قدردانی از تلاشهای صورتگرفته، تندیس یادبود و لوح تقدیر روز ملی صنعت و معدن، به این مجموعه اهدا میشود.»
کرمان موتور در سال گذشته از جنبههای مختلف عملکرد بهتری را نسبت به سایر خودروسازان و مونتاژکاران داخلی نشان داده و برای بیش از ۵ هزار نفر اشتغالزایی کرده است. این شرکت به دستاوردهای متعددی در سال ۱۴۰۱ رسیده و گامهای موفقیت را یکی پس از دیگری طی میکند تا بتواند علاوه بر حفظ جایگاه خود در صنعت خودرو داخلی و کمک به پیشرفت و ارتقای این صنعت، به یکی از اهداف مهم و بلندمدت خود، یعنی درخشش نام برندهای ایرانی در سطح بینالمللی دست پیدا کند. در ادامه بد نیست نگاهی به دستاوردهای مهم این خودروساز بیندازید.
تولید خودروهای سواری در سال ۱۴۰۱
کرمان موتور بهعنوان یکی از شرکتهای بخش خصوصی که حمایت خاصی از طرف دولت نمیبیند، نقش تأثیرگذاری در صنعت و بازار خودرو ایران ایفا میکند. این شرکت در سال ۱۴۰۱ توانست بازده خود را تا ۴۱ درصد نسبت به سال قبل افزایش دهد و در مجموع، موفق به تولید ۳۵ هزار و ۶۲۵ دستگاه خودرو شود. از این تعداد، ۲۶۴۱۸ دستگاه جزو خودروهای کراساوور و سدان و باقی جزو خودروهای پیکاپ بودهاند. یکی از محبوبترین محصولات این شرکت از سال گذشته تاکنون، پیکاپ KMC T8 است که حدود ۶۲ درصد از سهم بازار پیکاپهای دو دیفرانسیل را به خود اختصاص میدهد.
پیکاپ KMC T8 حاصل شراکت کرمان موتور با شرکت چینی JAC بوده که علاوه بر ظاهر پر ابهت و کابین جادار و مجهز، از مشخصات آفرودی نیز برخوردار است. سهم ۶۲ درصدی این خودرو در بازار ایران نشان میدهد کرمان موتور برای پر کردن سگمنت پیکاپهای دو دیفرانسیل، دست روی یک گزینه عالی گذاشته و محصولات رقیب همچون آمیکو آسنا و مکث کلوت را کنار زده است.
رکورد چشمگیر در تیراژ روزانه
به دنبال تلاش شبانهروزی مجموعه کرمان موتور در سال جاری و بهرهگیری و امکانات و ظرفیت بالای زنجیره تأمین، کرمان موتور در تاریخ ۳ تیرماه، رکورد بیسابقهای را در تیراژ محصولات خود به ثبت رساند. این خودروساز که از پیش وعده فراهمکردن زیرساختهای لازم جهت افزایش تیراژ را داده بود، توانست به رکورد تولید روزانه ۲۴۷ دستگاه خودرو دست پیدا کند که حدود ۴۳ درصد بیشتر از متوسط تولید روزانه در سهماهه نخست امسال است.
کرمان موتور در کارنامه فعالیتهای خود، دارای رکورد تولید روزانه ۲۲۵ دستگاه خودرو در سال ۱۳۹۴ و ۲۱۷ دستگاه خودرو در سال ۱۳۹۶ بوده و رکورد جدید بدون شک یکی از دستاوردهای مهم این شرکت در سال ۱۴۰۲ بهحساب میآید، مخصوصاً اگر شرکت خصوصی بتواند چنین نرخی را تا پایان سال جاری حفظ کند. در صورت تولید روزانه ۲۴۷ دستگاه خودروی مختلف، تیراژ این شرکت تا پایان سال از مرز ۳۶ هزار خودرو میگذرد که رقم بالایی برای یک شرکت خصوصی محسوب میشود.
دیدگاهتان را بنویسید