ایستگاه
خواندن 6 دقیقه
.
7 ماه پیش
.
150 بازدید

پرسرعت‌ترین خودروهای آمریکایی در تمام ادوار

پرسرعت‌ترین خودروهای آمریکایی در تمام ادوار

مقدمه

بسیاری افراد تصور می‌کنند سریع‌ترین خودروهای جهان ساخت شرکت‌های اروپایی و ژاپنی هستند. اما جالب است بدانید خودروسازان آمریکایی در برهه‌های زمانی مختلف، از رقبای خود پیشی گرفته و محصولاتی را تولید کرده‌اند که سرعت رعدآسای آنها عده زیادی را انگشت‌به‌دهان گذاشته است. در ادامه به معرفی سریع‌ترین خودروهای گازسوز آمریکایی می‌پردازیم که اغلب جزو محصولات بوتیکی هستند و به همین خاطر تعداد محدودی از آنها روانه بازار شده‌اند.

هنسی ونوم F5

هنسی ونوم F5 جایگزین خودروی افسانه‌ای ونوم GT است که با همکاری مرکز مشاوره مهندسی دلتا موتور اسپرت واقع در سیلور استون انگلستان توسعه‌یافته است. مدل‌های اولیه این خودرو نخستین‌بار در نمایشگاه SEMA در پاییز ۲۰۱۷ به نمایش درآمد و توانست سروصدای زیادی به پا کند. این محصول به پیشرانه ۶.۶ لیتری توربو دوگانه هشت سیلندری با بلوک آهنی سفارشی مجهز شده و نیرویی معادل ۱۸۱۷ اسب بخار و گشتاور ۱۶۱۷ نیوتن متر تولید می‌کند. نیرو مستقیماً به چرخ‌های عقب منتقل می‌شود. ونوم به لطف ساختار بدنه فیبر کربن تنها ۱۳۳۸ کیلوگرم وزن دارد و می‌تواند با سرعت استثنایی ۵۰۰ کیلومتر در ساعت در جاده‌ها جولان دهد. شتاب صفر تا صد آن نیز ۲.۶ ثانیه است.

اس‌اس‌سی تواتارا

اس‌اس‌سی تواتارا که جانشین آلتیمت آئرو بود، اولین‌بار سال ۲۰۱۱ و به‌عنوان یک خودروی مفهومی به جهان معرفی شد. طراحان تواتارا اساساً یک هدف را دنبال می‌کردند و آن پس‌گرفتن عنوان سریع‌ترین خودروی جهان از بوگاتی ویرون بود. البته آن زمان هنوز بوگاتی شیرون وجود خارجی نداشت. نسخه تولیدی این محصول بعد از یک دهه تلاش مستمر، بالاخره در سال ۲۰۱۸ وارد بازار شد.

ابرخودروی اس‌اس‌سی از پیشرانه هشت سیلندری توربوی دوگانه ۵.۹ لیتری با میل‌لنگ صفحه تخت بهره می‌برد و نیروی ۱۷۵۰ اسب بخار را با گاز ۹۱ اوکتان تولید می‌کند. این میزان نیرو برای به حرکت درآوردن و تأمین سرعت دیوانه‌وار تواتارای ۱۲۴۷ کیلوگرمی کافی است. این خودرو دارای ساختار تمام کربنی است و سرعت حداکثری آن به ۴۷۶ کیلومتر در ساعت می‌رسد. مهندسان و طراحان شرکت هیچگاه نتوانستند سرعت بالای ۴۸۳ مایل در ساعت را برای این محصول به ارمغان بیاورند؛ اما تواتارا توانست برای مدتی نام خود را به‌عنوان سریع‌ترین خودروی جهان در کتاب گینس به ثبت برساند.

هنسی ونوم GT

هنسی ونوم GT درست مانند اس‌اس‌سی تواتار برای مقابله با بوگاتی ویرون قدرتمند به بازار آمد. این محصول زاییده فکر شخص جان هنسی، مؤسس و مدیرعامل شرکت هنسی پرفورمنس انجینیرینگ است. این شرکت ید طولایی در تیونینگ خودروهای اسپرت و سوپر اسپرت دارد؛ اما حدود یک دهه پیش تصمیم گرفت رکورد سریع‌ترین خودروی تولیدی جهان را بشکند. سال ۲۰۱۲ بود که شرکت از لوتوس الیز در جشنواره گودوود رونمایی کرد و سروصدای زیادی به راه انداخت.

ونوم GT دارای موتور هفت لیتری توربو دوگانه هشت سیلندری است و ۱۲۴۴ اسب بخار نیرو و ۱۵۱۲ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. قدرت موتور به چرخ‌های عقب منتقل می‌شوند. شتاب صفر تا صد خودرو نیز حدوداً ۲.۷ ثانیه است. کمپانی هنسی توانست سرعت حداکثر محصول خود را به ۴۳۵ کیلومتر در ساعت برساند. جالب آنکه هنسی هیچ‌یک از منابعی که بوگاتی زیر چتر فولکس‌واگن از آنها بهره می‌برد را در اختیار نداشت.

اس‌اس‌سی آلتیمت آئرو

اس‌اس‌سی آلتیمت آئرو
2006 SSC Ultimate Aero TT top car rating and specifications

 هایپرکار آلتیمت آئرو نخستین حضور بین‌المللی خود را در سال ۲۰۰۶ به عمل آورد. این محصول به پیشرانه ۶.۴ لیتری توربو دوگانه هشت سیلندری شرکت اس‌اس‌سی مجهز شده و قدرت ۱۲۸۷ اسب بخار و گشتاور ۱۴۸۳ نیوتن متر تولید می‌کند. نسخه نهایی در مقایسه با مدل استاندارد از لوورهای فیبر کربنی در دریچه‌های جانبی و اسپویلر فعال عقب بهره می‌برد و در زمان خود واقعاً پیشرفته بود.

خودروی دیفرانسیل‌عقب (RWD) آلتیمیت آئرو بیش از ۴۰۲ کیلومتر در ساعت سرعت دارد و شتاب صفر تا صد آن نیز ۲.۷ ثانیه است. این محصول سال ۲۰۰۷ و طی سواری‌های آزمایشی متعدد در یکی از بزرگراه‌های واشنگتن، به میانگین سرعت ۴۱۲ کیلومتر در ساعت رسید و حداکثر سرعت بوگاتی (۴۰۷ کیلومتر در ساعت) را تحت‌الشعاع قرارداد.

زینگر 21C V Max

زینگر  21C V Max نخستین هایپر خودروی طراحی شده توسط هوش مصنوعی، انسان و پرینتر سه بعدی است. ظاهر براق و خشن محصول زینگر آن را از سایر خودروهای موجود در این فهرست متمایز می‌کند. طراحی منحصربه‌فرد و موتور هشت سیلندری قدرتمند 21C باعث شده تا سرعت حداکثری آن به راحتی از ۴۰۷ کیلومتر در ساعت فراتر برود.

این محصول از پیشرانه هیبریدی ۲.۸۸ لیتری توربو دوگانه بهره می‌برد و قدرت و گشتاور آن به ترتیب معادل ۱۳۵۰ اسب بخار و ۱۱۵۱ نیوتن متر است. شتاب ماشین ۱۲۲۵ کیلوگرمی زینگر در عرض ۱.۹ ثانیه از صفر به صد می‌رسد و از این نظر با سریع‌ترین هایپرخودروهای جهان برابری می‌کند.

سالین S7سالین S7

کمپانی آمریکایی سالین که بیشتر به‌خاطر تیونینگ محصولات فورد موستانگ شهرت دارد، اوایل سال ۲۰۰۰ تصمیم گرفت خودروی S7 را برای رقابت با مک‌لارن F1 به بازار بفرستد. شرکت هر چه در توان داشت برای کنار زدن خودروهای اروپایی و ژاپنی رو کرد. این محصول با طراحی تهاجمی خود و وجود موتور در قسمت وسط، اساساً یک اتومبیل مسابقه‌ای است که تنها ۱۳۰۰ کیلوگرم وزن دارد.

موتور هشت سیلندری توربو دوگانه ۷ لیتری سالین S7 نیرویی معادل ۷۵۰ اسب بخار و گشتاور ۹۴۹ نیوتن متر تولید می‌کند و شتاب صفر تا صد آن حدود ۲.۷ ثانیه است. سرعت حداکثری خودرو به ۴۰۰ کیلومتر در ساعت نیز می‌رسد. جالب آنکه تنها ۱۰۰ نمونه از این ماشین سوپر اسپرت تا کنون تولید شده است.

وکتور W8

بسیاری از محصولات معرفی شده در این فهرست جزو خودروهای بوتیکی هستند که همگی در نسخه‌های محدود به بازار آمده‌اند. اما وکتور W8 از همه آنها کمیاب‌تر است. شرکت وکتور سال ۱۹۷۱ در کالیفرنیا تأسیس شد و پس از معرفی W8 حسابی بر سر زبان‌ها افتاد. این خودرو به موتور هشت سیلندری توربو دوگانه ۶ لیتری باقدرت باورنکردنی ۶۲۵ اسب بخار مجهز شده بود. جالب آنکه در آن زمان حتی فراری F40 ‌ نیز چنین قدرتی نداشت. جالب آنکه وکتور ادعا می‌کرد با افزایش فشار بوست، توانسته قدرت موتور را تا ۱۲۰۰ اسب بخار و سرعت حداکثری خودرو را تا ۳۹۰ کیلومتر در ساعت افزایش دهد. بااین‌حال یکی از دلایل شکست خودروی W8 این بود که این ارقام هیچگاه رسماً تأیید نشدند. ابرخودروی وکتور تنها ۱۷ دستگاه فروش کرد و خیلی زود به دست فراموشی سپرده شد.

مقالات مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

0